.

Els populars han estat avui a Reus. Foto: Tots21

Els candidats populars han estat avui a Reus, junts amb regidors que els han donat suport. Foto: Tots21

El candidat popular Pere Lluís Huguet i Lorena Roldán diputada i portaveu adjunta del PP en el Parlament de Catalunya, amb afiliats i candidats populars al Congrés dels Diputats i Senat aquests comicis electorals 23J, han visitat la ciutat de Reus.

Els candidats han rebut, a més, el suport explícit d’exregidors de Ciutadans de Reus i Salou, expressant el seu suport a la candidatura i especialment a Pere Lluís Huguet. De “fer política en majúscules” ha definit Huguet aquest gest.

Lorena Roldán ha apuntat que “presentem una gran candidatura al Congrés dels Diputats i Senat” a la província de Tarragona. En aquest sentit, ha dit que “serem ser l’alternativa real a les polítiques fracassades del govern sanchista“ ja que “Feijoo i el PP representem a l’Espanya i la Catalunya real”.

En aquest àmbit, Roldan exposa que “sortim a guanyar perquè volem un mandat clar i rotund de les urnes el 23J” que beneficiï “a l’Espanya real, treballadora i emprenedora”.

Per la seva banda, Pere Lluís Huguet ha explicat que “som responsables i buscarem la governabilitat” ja que el més respectuós és “la voluntat dels ciutadans” i “ el respecte cap a la llista mes votada”.

Així mateix Huguet ha exposat que “el constitucionalisme s’uneix entorn al PP” que “garanteix l’Estat de Dret, la llibertat i respecte a la Constitució”.

Huguet ha matisat que “no pot perdre’s cap vot pel camí” si el que “volem és passar pàgina del pitjor govern d’Espanya”, és a dir, “un esanchisme demolidor amb la seva acció de govern junt als seus socis d’ERC, Podemos i Bildu”. “I això els catalans i espanyols ja coneixem com s’ha dut a terme en gestió i acció política”, ha detallat el candidat popular.

Per tot això, “que un dia de platja com el 23J no es converteixi en quatre anys de Sánchez”, ha apunta Huguet.

En declaracions a Tots21, Huguet ha situat les prioritats per la província de Tarragona els propers anys: “Reactivar l’economia, la indústria i el turisme, per aconseguir reduir l’atur i apostar com no s’ha fet des de fa molts anys per les infraestructures. Tarragona porta anys amb infraestructures deficitàries. Cal seure amb experts i dissenyar un pla d’infraestructures per posar fi a aquesta situació generada els darrers 40 anys”.

Altrament, Huguet ha subratllat la victòria del candidat popular a la presidència del Govern, Alberto Núñez Feijóo, en el seu cara a cara amb el president i presidenciable del PSOE, Pedro Sánchez. “Poc cal afegir, va ser el punt final d’una forma de fer política, la crispació, l’insult i la mentida que va manifestar Pedro Sánchez, i entrar en una altra via, la del consens, que va proposar Feijóo“.

J. Garcia