.

En el transcurs d’una visita celebrada aquest matí al Vendrell (Baix Penedès) el candidat Fèlix Alonso ha recordat que “aquesta és la primera vegada que en unes eleccions generals no està previst que es faci un debat electoral entre candidats a Tarragona”. En declaracions als mitjans, qui ja va ser diputat al Congrés dels diputats entre 2015 i 2019 ha apel·lat “als mitjans de comunicació i a la resta de candidats per posar-nos d’acord en la celebració d’aquest debat. Jo vull parlar del deficient servei dels trens de rodalies, o dels problemes que tenim a Tarragona per fer la compra de la cistella bàsica o per pagar el lloguer. Seria molt trist i una feblesa de la democràcia que la gent no ens pogués veure confrontar els diferents projectes polítics”.

Fèlix Alonso ha estat acompanyat al Vendrell pel diputat al Congrés i número 2 de la llista de Sumar En Comú Podem per Barcelona Gerardo Pisarello i per la diputada d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya Yolanda López. Alonso ha aprofitat una visita a l’estació de tren per reivindicar que “s’ha de posar fi a l’angoixa i patiment dels usuaris dels trens regionals i rodalies pel mal servei que tenim al Baix Penedès i a tota la demarcació de Tarragona”. També ha mostrat el seu suport a la proposta de la cap de llista de Sumar En Comú Podem per Barcelona, Aina Vidal, que vol que aquesta força progressista lideri en la pròxima legislatura el Ministeri de Transports de qui depenen les inversions en la xarxa ferroviària.

En la mateixa compareixença Pisarello ha afirmat que “aquests dies s’està constatant un canvi de tendència en l’opinió pública. Cada vegada hi ha més persones que veuen que Sumar està en condicions de desplaçar de la tercera posició electoral a una força neofranquista com és Vox i de fer possible que hi hagi un govern de coalició progressista i plurinacional a tot l’Estat”.

El candidat per Barcelona ha afegit que “només Sumar amb Yolanda Díaz està en condicions de pressionar al PSOE perquè no miri cap a la dreta i permetin els lloguers abusius o fomentin la jubilació fins als 70 anys”, i ha criticat l’actitud d’ERC i el seu líder Oriol Junqueras acusant-lo de “ser el germà petit de Junts, un partit que defensa les mateixes polítiques econòmiques del PP”.