.

Yolanda Burgos i Oliver Klein durant la presentació. Foto: Cedida

Yolanda Burgos i Oliver Klein durant la presentació. Foto: Cedida

L’alcalde en funcions de Cambrils i regidor de cultura, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han donat a conèixer el conjunt de propostes de tot tipus que, per aquest estiu de 2023, inclou el projecte Viu l’Estiu a Cambrils.

Per l’alcalde, “la tasca de govern i la gestió dels assumptes municipals funciona molt bé i al cent per cent, tal i com ho demostra la transversalitat i excel·lent coordinació dels departaments que contribueixen a fer la millor programació del Viu l’Estiu a Cambrils dels darrers anys”. En aquest sentit, Klein, ha dit que “només a Cambrils, els turistes poden trobar una oferta lúdica complementària i de molta qualitat cultural, més enllà dels àmbits en els que ja som líders, com la qualitat de les platges, el prestigi del sector de la restauració, la qualitat dels hotels o la magnífica i diversa oferta comercial”

Per la seva part, la regidora de Turisme ha afirmat “que segon un estudi contractat al departament d’innovació d’Eurecat, el 85% de les famílies que ens visiten són repetidores del nostre destí, el que equival a afirmar que per totes elles l’experiència ha estat molt positiva. Aquest fet és el que ens encoratja a programar activitats de música i animació al carrer, amb el Cambrileja a l’Estiu; a planificar activitats setmanals a la vora del mar (Ioga i Pilates); a planificar visites guiades teatralitzades pels carrers més emblemàtics de la Vila i del barri mariner; visites guiades pel Port de Cambrils, organitzades per la Confraria de Pescadors, o una gimkana digital familiar, que convida a resoldre 14 enigmes repartits per tot el municipi utilitzant codis QR”.

Cambrileja a l’Estiu

Pel que fa a la programació del Cambrileja a l’Estiu, aquesta arrencarà el 5 de juliol i continuarà tots els dimecres de juliol i agost amb actuacions de teatre de carrer, dansa i música en directe pels carrers del port.

Cambrileja l’Estiu es va iniciar l’any 2020 des del Patronat de Turisme i les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cambrils amb l’objectiu ampliar l’oferta cultural del municipi i apropar les arts escèniques a tots els públics, a més d’afegir un atractiu turístic a l’estiu de Cambrils.

El Cambrileja d’enguany inclou espectacles de circ, música i teatre realitzat per empreses consolidades i de prestigi reconegut. També s’han incorporat companyies del municipi per donar suport i afavorir als projectes realitzat amb el segell Cambrils.