.

Foto d'arxiu dels portaveus dels grups que formaran el govern de Cambrils.

Foto d’arxiu dels portaveus dels grups que formaran el govern de Cambrils.

Els portaveus dels diferents partits que formaran el futur govern de coalició de Cambrils, ERC, PSC, Junts i En Comú Podem, han mostrat la seva satisfacció per la desestimació del contenciós presentat per NMC impugnant el recompte del 28-M al municipi. En el comunicat enviat, apunten que aquesta serà la tercera  resolució judicial que no atorga la raó a l’NMC: la de la Junta Electoral de Zona, la de la Junta Electoral Central i ara el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Els portaveus d’aquests partits consideren que “aquests recursos només han fet que frenar momentàniament la posada  en marxa del Govern i el retard en el funcionament de l’estructura municipal”.

Al respecte de l’anunci de l’NMC d’un nou recurs d’ampara al Tribunal Constitucional, apunten que “amb aquesta acció, un cop més, s’intenta obstruir l’inici del nou mandat”.

El comunicat continua dient que “NMC fa una fugida endavant que ha judicialitzat el que estava perfectament garantit pel sistema electoral. S’ha volgut canviar en els tribunals el que els electors havien decidit. Un cop més es demostra que el sistema electoral que ens regeix és prou garantista i prou segur com per confiar en ell”.