.

Església de la Sang a Reus. Foto: Cedida

Església de la Sang a Reus. Foto: Cedida

El pròxim dissabte 1 de juliol se celebra la festa de la Puríssima Sang, una festa recuperada des de fa uns anys. És per això que la congregació ha organitzat diversos actes diumenge i dilluns.

Diumenge 2 de juliol, els actes previstos són els següents:

10.30h. Pels carrers adjacents al Temple, Cercavila de la Banda Sant Lluís Gonzaga, de la Congregació Mariana, per anunciar la Festa de La Puríssima Sang. Tot seguit, toe solemne de la campana del Temple.

11.30h. Al Temple de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, Santa Missa de la Festa de la Puríssima Sang, que sera celebrada per Mn. Joan Anton Cedó i Perelló, Prior de Reus, Rector de la Parroquia de la Puríssima Sang, i Prefecte de la Reial Congregació de la Puríssima Sang. L’acompanyament musical anira a carrec de l’Escolania, Cor Jove i Capella de Cantors del Sant Crist de la Sang. Al finalitzar la celebració, cant deis goigs del Sant Crist de la Sang i adoració de la seva Venerada lmatge.

12.30h. A la plaga de la Puríssima Sang, repic de la campana del Temple i exhibició de la Banda Sant Lluís Gonzaga de la Congregació Mariana.

Tot seguit, a l’antiga Sagristia, Vermut per a congregants i simpatitzants.

Per al dilluns 3 de juliol s’ha programat una acte:

19.30h. Al Temple de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, celebració de la Santa Missa, la qual sera presidida per Mn. Josep Queraltó i Serrano, Prefecte de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Tarragona. L’acompanyament musical anira a carrec de l’Escolania, Cor Jove i Capella de Cantors del Sant Crist de la Sang. Al finalitzar la celebració, cant deis goigs del Sant Crist de la Sang i adoració de la seva Venerada lmatge. A continuació, conferencia sobre la “Puríssima Sang” a carrec de Mn. Josep Queraltó i Serrano.