.

Actuació a l'Aeroport de Reus. Foto: Cedida

Actuació a l’Aeroport de Reus. Foto: Cedida

L’Aeroport de Reus ha acollit aquest dimecres 28 de juny una jornada d’espectacles en viu, amb la que Aena aposta aquest estiu per acostar la música, el ball i la cultura als passatgers dels seus aeroports a través de la campanya ‘Sent el ritme’.

Aquesta iniciativa inclou espectacles de ball i concerts en directe, acompanyats d’altres accions com sortejos i regals per als passatgers, amb l’objectiu que aquests gaudeixin d’una experiència divertida i agradable durant el seu pas pels aeroports.

Les diferents activitats de ‘Sent el ritme’ segueixen el recorregut natural del passatger, situant-se en punts clau de l’aeroport. Estan dirigides als diferents perfils d’usuaris, abastant espectacles relacionats amb tots els estils de música.

Durant aquesta jornada musical, els passatgers de l’Aeroport de Reus han pogut gaudir de l’actuació d’Andreu Martínez, el repertori clàssic del violinista Sergey Maiboroda i la fusió de música electrònica amb tocs de jazz del DJ Yabloko Moloko, al costat de l’espectacular ball acrobàtic d’Acrolua, que han amenitzat l’estada dels passatgers que es trobaven a la zona d’embarcament.

Campanya “Sent el ritme”

La campanya “Sent el ritme” d’Aena té com a objectiu fonamental la millora de l’experiència dels passatgers durant el seu trànsit per les instal·lacions aeroportuàries, proposant-los arribar amb temps per viure una experiència única en un ambient de ritme i diversió, alhora que poden gaudir de l’àmplia oferta de botigues i restauració. La companyia aposta amb aquesta iniciativa pel foment i la promoció de la música, dins del seu compromís d’acostar la cultura als aeroports.