.

Imatge de la campanya. Foto: Cedida

PortAventura World llança una campanya per a compensar a tots aquells que estaran citats a atendre les meses electorals en la jornada del 23 de juliol. Sota el nom #quemetoquemesa, aquesta iniciativa cerca poder oferir una bona notícia a tots aquells que seran notificats en els pròxims dies per a ser membres de les meses electorals en la jornada de votació. A Espanya, el sorteig designa a més de 530.000 ciutadans per a ocupar les meses electorals, entre titulars i suplents.

Aquesta disruptiva proposta espera aconseguir que aquells que siguin designats membres de la taula en els sortejos que se celebren entre el 22 i el 28 de juny comptin amb un al·licient extra.

Després que molts ciutadans expressessin la seva “preocupació” per la data de les eleccions i el temor al fet que estar en la mesa electoral els portés a haver de canviar els seus plans d’estiu, PortAventura World endolceix aquest glop amb una entrada gratuïta per a tots els designats.

L’entrada, que es pot sol·licitar fins el pròxim dia 23 de juliol, es podrà gaudir durant tota la temporada. PortAventura World habilitarà en el seu web un espai perquè, amb el document oficial de citació, aquells que ho desitgin puguin sol·licitar el seu accés gratuït.