.

El parc temàtic també ha començat a oferir jocs digitals mentre es fan cues. Foto: Cedida

El parc temàtic també ha començat a oferir jocs digitals mentre es fan cues. Foto: Cedida

PortAventura World ha començat a implementar el projecte InQ, l’objectiu del qual és millorar l’experiència dels visitants mentre esperen per a pujar a les atraccions. El concepte central de la iniciativa és fer que els temps d’espera siguin més divertits i interactius, oferint jocs digitals específics per a aquest moment.

La primera prova s’ha iniciat aquest mes en l’atracció Furius Bacus, a l’àrea de Mediterrània. Mitjançant unes pantalles situades en les zones de cua, els usuaris poden participar en una partida multijugador del popular  Pictionary. Per a unir-se al joc, simplement han d’escanejar un codi QR amb el seu telèfon mòbil. Durant aquesta fase de prova està previst anar introduint altres experiències digitals.

Virtual Lane, una iniciativa per a descongestionar les cues físiques
Dins d’aquest projecte de millora de l’experiència dels clients, el resort també ha posat en marxa recentment una prova pilot de cua virtual, denominada Virtual Lane, implantada a l’atracció Hurakan Condor. Mitjançant l’escaneig d’un codi QR, al client se li assigna una posició en la cua virtual i està informat en tot moment de l’hora en la qual ha d’accedir a l’atracció.

Al no haver d’esperar físicament a la cua, els visitants poden dedicar aquest temps a gaudir de l’oferta del parc, com els espectacles, la restauració o les botigues. Fins i tot poden visitar altres atraccions mentre arriba el moment d’utilitzar el seu accés Virtual Lane a Hurakan Condor.

Aquestes proves permetran a la companyia valorar les possibilitats d’aquests nous serveis i la resposta dels seus visitants, així com l’impacte que tenen en la seva experiència durant la seva visita en el resort.