.

Sergio Macián. Foto: Vox

El diputat de VOX en el Parlament de Catalunya, Sergio Macián, serà cap de llista de VOX a Tarragona per a les pròximes Eleccions Generals a celebrar el 23-J. Li seguirà en la llista, en el segon lloc, Jaime Duque, i Judit Gómez anirà de tercera.

Sergio Macián (1975) és llicenciat en dret. Va exercir com a advocat des de 1998 a 2010, quan va entrar per oposició en el Cos Nacional Superior de Lletrats de l’Administració de Justícia a Tarragona. Actualment és diputat de VOX en el Parlament de Catalunya per Tarragona.

Jaime Duque (Tarragona). Llicenciat en dret en la UCB 1986-1991. Compta amb una dilatada experiència laboral com a lletrat, exercint l’advocacia des de 1992.

Judit Gómez (Tarragona), diplomada en Ciències Empresarials per la URV amb Màster en Compres (ICIL) i Curs Superior de Compres i Aprovisionaments (ERCE), amb una experiència professional de 25 anys dedicada al sector privat. En l’actualitat, és la Directora del Servei d’Higiene Hospitalària i Gestió de Residus en una important Xarxa Hospitalària. Va sentir la necessitat de ser proactiva i dedicar-se a la política pel succeït l’1 d’octubre de 2017 i es va afiliar a VOX.

Candidats al Senat

D’altra banda, el Comitè Executiu Nacional de VOX ha fet públics els candidats al Senat per la província de Tarragona, que situen a Tibor Rius com a cap de llista de la formació a la província, en la qual també s’inclouen en el segon i tercer lloc a Isabel María Lorenzo i a David Gracia Martínez.

Tibor Rius (Barcelona) és graduat en Dret i del Màster d’Accés a l’Advocacia per la Universitat Abat Oliba CEU. En 2019 va decidir unir-se al projecte polític de VOX a l’ésser el partit que més defensava les seves idees, i des de llavors ha liderat la iniciativa juvenil del partit a la província de Tarragona.

Isabel María Lorenzo (Tarragona), llicenciada en medicina i cirurgia general. Actualment treballa com a metge forense des del 2008 amb plaça fixa al Vendrell.

David Gracia Martínez és titulat en Enginyeria Tècnica Industrial especialitzat en Electrònica Industrial per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa.