.

Un moment de la runió celebrada amb el delegat del Govern a Catalunya. Foto: Cedida

La nova alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha obert aquest dilluns la ronda de contactes institucionals després d’haver-se reunit amb les Brigades municipals de l’Ajuntament, el primer col.lectiu que visitava.

adrebut aquest dilluns, 19 de juny, al delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Carlos Prieto, de visita institucional a l’Ajuntament de Reus.

Prieto ha visitat les instal·lacions municipals, ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa i altres membres de la corporació municipal sobre questions de col·laboració i d’interès mutu per a les dues administracions; en especial temes relacionats amb les infraestrctures com l’estació intermodal, l’estació de Bellissens i l’aeroport.

La visita s’emmarca en l’impuls de la col·laboració entre administracions i institucions que l’alcaldessa vol fomentar per desenvolupar l’acció de govern. En aquest sentit, des dels serveis de l’Alcaldia ja s’han posat amb contacte amb la delegació del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona per agendar tan aviat com sigui possible una reunió institucional i de treball entre el delegat i l’alcaldessa.