.

Imatge de part d la flota municipal d’autobusos de Tarragona. Foto: ACN

Des del 24 de juny fins al 3 de setembre l’Empresa de Transports Muncipal de Tarragona (EMT) posa en marxa els horaris d’estiu del servei d’autobusos municipal.

Amb l’inici de la temporada de platges i la finalització del curs acadèmic, es modifiquen els horaris d’algunes línies, adaptant el servei d’autobusos urbans a les necessitats de mobilitat de la població.

Com en altres anys, L’EMT posa en funcionament les línies específiques amb direcció a les platges:

· L16:  Imperial Tarraco- Platja Arrabassada

· L161:  La Canonja – Bonavista – Centre – Platja Arrabassada

· L162:  St. Salvador, SP i SP – Centre – Platja Arrabassada

La línia 16 dona un servei continuat durant tot el dia, connectant la Plaça Imperial Tàrraco amb la Platja Arabassa, on té parada a peu de platja.

Les línies 161 i 162 connectaran respectivament, d’una banda, la Canonja i Bonavista i, d’altra banda, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau amb la platja Arrabassada amb 2 anades i 2 tornades directes diàries a l’Arrabassada per tal de poder anar a gaudir el matí o la tarda a la platja.

A aquestes línies d’estiu, se sumen a les línies L-8, L-11, L-12 i L-13 que en el seu itinerari normal, també tenen parades properes a les principals platges de la ciutat.

Revetlla de Sant Joan

Per tal de gaudir d’una forma segura de la revetlla de Sant Joan, recordem que L’EMT disposa de les següents línies nocturnes de cap de setmana:

· L71: Pl.Imp.Tàrraco – St. Pere i St. Pau – St. Salvador

· L72: Pl.Imp.Tàrraco – La Granja – Bonavista – La Canonja

· L73: Pl.Imp.Tàrraco – Boscos - La Mora

Més informació a l’apartat de detalls de línies del web http://emtanemambtu.cat/