.

Els treballadors de Covestro. Foto: Cedida

Els treballadors de Covestro. Foto: Cedida

Covestro ha estat distingida com una de les 100 millors empreses en les quals treballar a Espanya segons Forbes. La companyia, reconeguda amb aquesta distinció per segon any consecutiu, ha aconseguit aparèixer en el rànquing gràcies a la valoració dels seus empleats per les seves bones pràctiques en l’àmbit dels recursos humans.

Entre els aspectes valorats per l’organització per a incloure a Covestro en el rànquing destaquen el sistema de retribució salarial, avantatges contribuents al salari emocional, o aspectes relacionats amb la cultura empresarial, com el compromís mediambiental. Així mateix, per a l’elaboració del llistat també s’han tingut en compte els diferents projectes amb els quals compta Covestro a Espanya, centrats en promoure la salut i el benestar físic i emocional dels treballadors, i les activitats inclusives amb les famílies.

María Cinta Perolada, directora de RH de Covestro, ha apuntat: “Un any més, l’obtenció d’aquest reconeixement demostra que estem treballant en el bon camí i ens motiva a continuar implementant millores que beneficiïn al major actiu de la nostra companyia: totes les persones que la formen. Per elles, continuarem repensant i impulsant noves pràctiques que ajudin a fomentar tot el seu talent i promoguin el seu benestar, confiança i motivació per continuar formant part del nostre equip”.

Realitzat per la consultoria experta en clima laboral, Sigma Dos, el Rànquing Forbes ha rebut aquest any més de 2.000 candidatures d’empreses de més de 250 treballadors, de les quals 100 han estat seleccionades.