.

Antonio Cid és qui ha portat la sort a Tarragona. Foto: Cedida

Antonio Cid és qui ha portat la sort a Tarragona. Foto: Cedida

L’ONCE ha repartit un total de 700.000 euros al barri de La Granja de Tarragona, en el sorteig del Cupó Diari d’ahir 14 de juny (www.juegosonce.es).

Antonio Cid, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, és qui ha portat la sort a Tarragona des del seu quiosc ubicat al carrer Illes Balears número 5, al barri de La Granja. Ha venut 20 cupons premiats amb 35.000 euros, 700.000 euros en total.

L’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 800 afiliats i afiliades i compta amb una plantilla de 180 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. El Cupó Diari de l’ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 d’ells a Catalunya,  que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

Els cupons de l’ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l’Organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d’edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L’Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d’avaluació i seguiment més exigents definits per l’Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries.