.

Una imatge del tren. Foto: Cedida

Una imatge del tren. Foto: Cedida

PortAventura World i Renfe han presentat l’AVE d’Uncharted, el primer tren d’alta velocitat decorat íntegrament per a una acció promocional d’aquest tipus.

Aquesta acció forma part de l’acord estratègic signat per totes dues companyies l’any passat. L’aliança inclou condicions comercials especials com la venda de paquets combinats, accions conjuntes per a fomentar el turisme d’esdeveniments i congressos a Portaventura World i col·laboració en matèria de sostenibilitat i responsabilitat social corporativa.

El tren AVE amb la imatge d’Uncharted cobrirà habitualment la ruta Madrid – Barcelona, amb parada al Camp de Tarragona, amb 4 freqüències diàries, 2 en cada sentit. L’acció promocional s’estendrà entre el 14 de juny i el 30 de setembre. En total, Renfe ofereix 18 freqüències AVE o Avlo amb parada a Camp de Tarragona a les quals cal afegir tots els serveis Alvia i Euromed que comuniquen la demarcació amb el corredor mediterrani i amb tot el nord peninsular.

A través dels portals Renfe Viatges i PortAventura Holidays, els clients disposaran de paquets especials de tren + hotel + entrades a PortAventura World que permeten obtenir preus únics per la compra conjunta del paquet.

Transport sostenible i respectuós amb el medi ambient
Aquesta iniciativa té una rellevància especial tant pel nombre de persones en les quals impactarà aquesta acció, més de 200.000 viatgers, com pel mitjà triat com a suport. De tots els mitjans de transport col·lectius, el tren és el més sostenible. L’ús d’energia elèctrica, l’optimització en el consum dels trens en els últims anys, així com l’ús cada vegada més freqüent de fonts renovables, situa al tren al capdavant de la mobilitat sostenible.

En aquesta línia, l’objectiu de Renfe en generar aliances amb un gran nombre d’empreses i entitats és impulsar l’ús del ferrocarril com a mitjà de transport sostenible, respectuós amb el medi ambient i que genera zero emissions de carboni en tots els seus trens elèctrics.