.

Edgar Fernández. Foto: Cedida

El reusenc Edgar Fernández serà al capdavant de les llistes de Tarragona per la CUP a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. Així ho ha fet saber, avui mateix, el Secretariat Nacional de la formació, després que s’han conegut els resultats de la votació interna on els militants han decidit concórrer-hi,en la qual hi han participat 1.300 persones.

Fernández defensa que la CUP es presenta a Madrid com l’alternativa antifeixista i independentista. “El 2019 vam sobrepassar el 5% dels vots a Tarragona, però no vam entrar perquè només hi ha sis diputats a repartir. En aquesta ocasió, davant de la davallada de vots d’Esquerra Republicana i Junts a les eleccions municipals, esperem obtenir l’últim diputat, que segurament ens disputarem amb VOX”, apunta l’actual regidor reusenc en funcions.

Després d’un procés de debat intern de més dues setmanes, l’organització independentista ha decidit tornar a anar als comicis de l’estat espanyol amb la voluntat de lliurar “una batalla d’idees i utilitzar tots els altaveus”. Els anticapitalistes aniran als comicis per a defensar la independència com a única alternativa i per lliurar “una batalla d’idees” en un context d’onada reaccionària i dretanització generalitzada.