.

Una imatge de l'Hotel Blaumar. Foto: Cedida

Una imatge de l’Hotel Blaumar. Foto: Cedida

L’Hotel Blaumar implementa una tecnologia que permet visitar l’establiment en 3D des de la seva pàgina web, sent el primer hotel de tota la Costa Daurada a oferir aquest servei diferencial als seus hostes. Des d’aquest moment, en la seva pàgina web està disponible una maqueta en tres dimensions de l’exterior de l’hotel que permet recórrer totes les seves instal·lacions.

Aquesta tecnologia també possibilita reservar una habitació amb la facilitat de saber de manera clara on està situada, quines característiques té i nombre d’habitacions de cada tipologia disponibles. A més, cada hoste pot personalitzar al màxim la seva estada, ja que permet filtrar si es vol una habitació amb terrassa, amb sol tot el dia, tipus de llit o mobiliari, entre altres. La reconstrucció en 3D de l’Hotel Blaumar, que pertany a Grup Blaumar, s’ha fet gràcies a Hotelverse.

D’aquesta manera, el client pot veure i conèixer detalladament totes les instal·lacions i serveis (restaurants, spa, piscines o zones d’oci per a nens, entre altres) de l’allotjament abans de visitar-lo, sent l’únic hotel de la Costa Daurada que permet aquesta exclusivitat. Així, gràcies als avanços tecnològics, les persones que utilitzin la maqueta 3D poden tenir una idea més clara de com serà el seu sojorn i personalitzar-la al màxim.

Segons Albert Canadell, director del Grup Blaumar, “sempre treballem amb la perspectiva d’aplicar millores per a satisfer els requeriments dels nostres clients i amb aquesta tecnologia, fem un pas endavant en matèria d’innovació tecnològica perquè puguin conèixer les nostres instal·lacions detalladament, fins i tot abans de fer la reserva”.