.

Lópe Bofill, amb Carles Puigdemont. Foto: Twitter

L’exregidor de Junts a Altafulla i destacat membre de la formació a nivell nacional, Hèctor López Bofil, ha anunciat a través de les xarxes socials que es presenta a les primàries per encapçalar la lista de Junts de Tarragona al Congrés dels Diputats, enfrontant-se així a l’expresident del Port de Tarragona i exalcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, home fort dins el partit.


López Bofill ha afirmat: “Em presento a les primàries de Junts per encapçalar la candidatura al Congrés per Tarragona i Terres de l’Ebre. Ho faig per reactivar la DUI, preparar la tornada del President Carles Puigdemont i blocar la governabilitat a Espanya fins que això no es realitzi”.

Cruset va anunciar la seva candidatura la setmana passada. El partit no espera cap altra candidat, més enllà d’algú instrumental. Des d’avui dilluns i fins dijous els candidats podran fer campanya. Divendres, 9 de juny, s’escollirà el cap de llista. López Bofill es presentà fa quatre anys com a candidat a senador, però no va sortir escollit.

J. G.