.

El concert es durà a terme el pròxim dissabte. Foto: Cedida

El concert es durà a terme el pròxim dissabte. Foto: Cedida

El Cor Scherzo, acompanyat del reconegut pianista Daniel Ruiz, oferirà aquest dissabte 27 de maig, a les 19:30 h, un concert íntegrament a benefici de La Muntanyeta a l’església de Sant Miquel del Pla de Tarragona, espai cedit per la Reial Germandat de Jesús Natzarè. La recaptació es destinarà a projectes de millora de les instal·lacions de l’entitat per tal de proporcionar una millor qualitat dels serveis adreçats a les persones afectades de paràlisi cerebral o etiologies similars.

El cor de cambra femení Scherzo és un reconegut conjunt vocal de Vila-seca creat l’any 1989. Ha actuat arreu de Catalunya i en diverses ciutats de l’estat i ha participat en produccions amb orquestres com l’OBC o l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Barroca Catalana i l’Orquestra Julià Carbonell.

El conjunt ha obtingut diversos guardons com el 1r Premi i Medalla d’Or del II Concurs Internacional de Cant Coral Orlando di Lasso a Roma, o el 1r Premi i Medalla d’Or al III Concurs Internacional de Cant Coral “Europa i els seus cants”. Durant tot el seu recorregut, ha treballat sota la direcció d’Òscar Boada, Carles Josep Comalada, Josep Vila, Salvador Brotons, Víctor Pablo Pérez, Jordi Casas Bayer i Elisenda Carrasco.

Les entrades es poden adquirir des del següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/concert-del-cor-scherzo-en-suport-a-la-fundacio-la-muntanyeta.