.

La cercavila. Foto: Cedida

La cercavila. Foto: Cedida

La rambla del Morell va ser ahir l’escenari central d’una diada tan nostrada com és Sant Jordi. Parades de llibres i roses van ser protagonistes principals, però també la cultura popular, amb un gran pes durant la jornada. Així mateix, la biblioteca Montoliu, que ha reobert les portes fa pocs mesos, va tenir el seu espai a la rambla.

L'encesa del drac. Foto: Cedida

L’encesa del drac. Foto: Cedida

Les parades de llibres. Foto: Cedida

Les parades de llibres. Foto: Cedida

Un dia en què morellenques i morellencs es van abocar al carrer i van gaudir, al matí, amb la ballada de sardanes al pati del Centre de Dia organitzada des de l’Associació Cultural i Sardanista del Morell, a càrrec de la Cobla Principal de Tarragona. A la tarda va ser el torn de l’Associació Cultural Embruix, amb una cercavila molt especial i participada en honor a Xavi Catà i una encesa del Drac del municipi per posar el punt final a la jornada.

La ballada de sardanes. Foto: Cedida

La ballada de sardanes. Foto: Cedida

Actes previs
Ja durant els darrers dies feiners de la setmana s’havien dut a terme diferents activitats per anar escalfant motors per a la diada, com són un taller d’animació a la lectura a la biblioteca Montoliu, o una lectura de poemes a càrrec de l’alumnat de l’INS El Morell i personal del consistori municipal.