.

Ana Belén Rodríguez. Foto: Cedida

Ana Belén Rodríguez. Foto: Cedida

El Comitè Executiu Nacional de VOX ha elegit Ana Belén Rodríguez Ros candidata a l’alcaldia del municipi de Salou de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Ana Belén Rodríguez és diplomada en Ciències Empresarials, havent desenvolupat la seva activitat professional en àrees de gestió empresarial, és aficionada a literatura infantil i estudiant de tercer curs de Grau de Dret.

Actualment presta els seus serveis professionals a la direcció del departament d’Administració i Finances d’una Pime establerta en el municipi de Salou. Anteriorment, havia desenvolupat diversos treballs com a responsable d’administració i administrativa de direcció en sucursal bancària.

Al 2019 es va presentar com a candidata de VOX a Salou en les eleccions municipals i enguany torna a presentar-se amb l’objectiu de “lluitar per les necessitats reals dels veïns de Salou”.

Nascuda a Cartagena, Rodríguez ha crescut a Tarragona, on decideix establir-se i desenvolupar-se tant familiar com professionalment. L’alcaldable es declara “eterna enamorada” de la cultura, les tradicions, la gastronomia i la mar, motiu que l’ha animat a fer un pas endavant i postular-se com a alcaldessa de Salou.