.

La mostra s'inaugurarà aquest dijous. Foto: Cedida

La mostra s’inaugurarà aquest dijous. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Castellvell ha organitzat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona. El 8 de març se celebrarà l’acte institucional a les 19h a la sala polivalent de la casa de la vila, on es farà lectura del manifest i també de poemes. A més, hi haurà l’actuació musical del Cor Lianna.

El dia 10 de març, a les 19.30h, el Casal d’Entitats serà l’escenari del monòleg “Fem(hi) humor” a càrrec de Cirstina Codina. I els dies 6, 13 i 20 de març, de 19h a 20.30h, també s’han programat Càpsules d’autodefensa, una activitat gratuïta que es durà a terme a l’Ateneu Popular i que pretén crear un espai femení on poder compartir experiències, potenciar l’autoestima de les dones i aprendre eines per poder defensar-se. Per a assistir-hi cal fer una inscripció prèvia a l’eventbrite de l’Ateneu.

Per últim, l’Ateneu acull, del 2 al 16 de març, l’exposició “Una literatura pròpia, dones escriptores”, una mostra de reconeixement a les aportaciones que algunes escriptores han fet a la literatura catalana i universal.