.

Les 13 cares de la llista de Junts a Riudoms. Foto: Cedida

Les 13 cares de la llista de Junts a Riudoms. Foto: Cedida

Junts per Riudoms ha presentat quatre noms més de la seva llista electoral per les eleccions municipals i ho ha fet amb un nou vídeo divulgat a través de les xarxes socials. En total, són 13 cares que busquen guanyar-se la confiança dels riudomencs a través d’un equip renovat i “convençut d’oferir el millor projecte possible per al futur del poble”, segons el comunicat enviat per la formació política.

A dos dels noms que s’han presentat en aquest darrer vídeo els precedeix l’experiència dels últims anys de govern. Són Judit Albesa i Jordi Domingo, actuals regidors de les àrees d’Educació i Benestar Social i d’Hisenda i Urbanisme, respectivament.

La resta de fitxatges els completen Pep Fargas, diplomat en Ciències Empresarials i professional del sector bancari des de fa més de 30 anys, i Eric Domènech, auxiliar tècnic veterinari des de fa més de 8 anys i DJ amateur. Tots ells s’uneixen a un equip doblement liderat de la mà de Sergi Pedret i Isabel Gómez, que aposten per la fórmula de la co-candidatura per seguir conduint Riudoms “cap a un futur amb potencial econòmic i capacitat inversora”, conclou el comunicat.