.

La Fira de Nadal s'ha inaugurat aquesta tarda. Foto: Tots21

La Fira de Nadal s’ha inaugurat aquesta tarda. Foto: Tots21

El Morell ha inaugurat avui la seva Fira de Nadal i ho ha fet amb l’encesa de les llums. Un espectacle nadalenc protagonitzat per elfs ha entretingut a grans i petits durant una bona estona. La màquina que havia de servir per encendre els llums no funcionava i els elfs han demanat l’ajut de tots els assistents per crear la màgia del Nadal i carregar-ne la bateria. Abraçades entre els nens i nenes, pares i mares, pessigolles, cantada de Nadales i balls amb coreografia inclosa han aconseguit, finalment, omplir la bateria fins al 100% i que s’il·luminés tota la fira.

Les cares d’alegria i d’emoció no només dels petits, sinó també dels adults, es podien veure per tot el recinte de la fira quan s’ha fet la llum. A més, dos canons de neu i bombolles han fet les delícies dels més petits, que han acabat enfarinats però feliços.

Avui ha estat el primer de tres dies de fira amb un programa farcit d’activitats en un gran recinte ubicat al carrer Àngel Guimerà, darrere de la benzinera, i on es poden trobar paradetes de comerç local, artesania, restauració…

Pel que fa als horaris de la Fira de Nadal, després de l’obertura d’avui, dissabte, l’espai comercial estarà obert de 10 a 20 hores i l’espai de restauració, de 10 a 22 hores. I, diumenge, tota la fira obrirà de 10 a 19 hores.

A continuació us deixem una galeria d’imatges de diferents moments de l’acte inaugural de la fira, abans i després de l’encesa de llums.

 

V.Tapias