.

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Foto: Ajuntament

 

La regidoria d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament del municipi ofereix una quinzena de propostes de novembre a abril

 

Les inscripcions, amb matrícula gratuïta, ja estan obertes, i s’han de formalitzar almenys una setmana abans de començar l’activitat

 

Iniciat el curs escolar i estrenada la tardor, i després de dos anys aturats, tornen els cursos del Centre Cultural del Morell. Un total de setze propostes formatives molt variades, impulsades des de la regidoria d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament del municipi, que tindran lloc entre els mesos de novembre i abril.

“Teníem moltes ganes de recuperar els cursos, i la ciutadania ja feia temps que ens ho demanava”, exposa la regidora, Mònica Casas. “Hem treballat per presentar un ampli ventall de propostes, per mirar d’arribar al màxim de persones possible i tractar àmbits ben diferents”, detalla.

Un dels més esperats, el de restauració de mobles, serà el primer a començar. A càrrec d’Aurora Illarramendi, serà els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores, a partir del 2 de novembre i fins al 28 de juny. Unes sessions per aprendre tècniques de restauració i decoració de mobles que tenen un preu de 30 euros mensuals, tenint en compte que el material va a càrrec de l’alumne.

Aquest curs arriba amb diverses formacions de creixement personal, com ara la de l’arbre familiar, del 8 de novembre al 20 de desembre, o tècniques de relaxació, del 3 de novembre al 15 de desembre. Totes dues amb un preu de 20 euros i a càrrec d’Elies Torres.

En l’apartat tèxtil, Carmen Ruiz s’encarregarà del curs de costura creativa, on l’alumnat podrà crear, dissenyar i cosir peces senzilles. Serà del 2 de novembre al 28 de desembre, amb un preu de 22 euros mensuals.

Com a novetat, el fotògraf morellenc Pep Rodríguez impartirà un curs de fotografia bàsica del 4 al 28 de novembre, cada dilluns de 18 a 20 hores. El preu és de 20 euros. I també en el vessant més artístic, TUTUjoies ofereix un taller de joies on s’ensenyaran tècniques de joieria tradicional. Serà el 26 de novembre i el 28 de gener en torn de matí o de tarda. El preu és de 30 euros.

Finalment, del 7 de novembre al 14 de desembre, tindrà lloc un curs d’introducció al màrqueting digital, a càrrec d’Alba Blanco. Cada dilluns i dimecres de 20 a 22 hores i amb un preu de 20 euros.

A partir del gener hi haurà noves propostes, com ara balls llatins, mindfulness, diverses opcions relacionades amb la costura, primers auxilis i emergències domèstiques, Bollywood i un curs intensiu de monitor de lleure.

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta en tots els casos, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural del municipi, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs.

Per a més informació es pot trucar al 977 842 176 o bé escriure a centrecultural@morell.altanet.org.

Redacció