.

Imatge d’arxiu de Salvador Illa. Foto: ACN

El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha visitat aquest dissabte diversos municipis de la comarca del Baix Camp on ha pogut conèixer de primera mà projectes que estan en curs així com reunir-se amb alcaldes, regidors i candidats del PSC a la comarca.

En unes declaracions a Cambrils Salvador Illa ha subratllat que el candidat del PSC a l’alcaldia, Alfredo Clua, definint-lo com “una persona amb una trajectòria política molt dilatada, per tant fiable i solvent com reconeix tothom a Cambrils, una persona de conviccions molt sòlides”.

“Crec que a Cambrils -afegia- el PSC ha demostrat en tots aquests anys un sentit comú per estabilitzar el Govern, sempre amb ànim constructiu i amb l’esperit de resoldre problemes i no crear-ne. Crec sincerament que hem fet una bona feina i considero que els ciutadans ho sabran valorar quan arribi el moment”.

Illa ha fet aquestes declaracions davant de l’ajuntament de Cambrils, on s’ha reunit amb el grup municipal socialista. Prèviament, el primer secretari del PSC ha visitat també Vandellós i Mont-roig del Camp on ha mantingut una reunió amb l’alcalde i amb diversos regidors del PSC del Baix Camp.  

Per la seva banda, Alfredo Clua ha posat de relleu que “des del PSC vam assumir el compromís d’agilitzar tots els projectes que Cambrils tenia pendents en aquest any i mig que quedava fins a les eleccions i és el que estem fent, agilitzant les obres i millorant l’organització interna de l’ajuntament. Estic convençut que el PSC guanyarà les eleccions municipals el 28 de maig a Cambrils”, ha conclòs.

Finalment, de cara a la Diada nacional de Catalunya que se celebra demà, Salvador Illa ha fet una crida a endreçar políticament el país i fer-ho a través del diàleg i l’acord per buscar la unitat i el consens entre catalans. “Desitjo, honestament, que aquesta Diada sigui la del respecte, la pluralitat i la bona convivència”, ha emfatitzat.

Redacció