.

Imatge del concert de Belen Aguilera. Foto: PortAventura

Aquest cap de setmana, per primera vegada a Espanya, s’ha celebrat MTV Push Live by PortAventura World. La iniciativa, que ha unit el món de l’entreteniment musical i el temàtic, ha registrat un gran acolliment entre el públic més jove, que ha tingut l’oportunitat de viure una experiència única a PortAventura World. Gaudir de les atraccions i espectacles d’un dels millors resorts d’Europa i assistir als concerts de destacats artistes emergents en un mateix espai ha estat possible gràcies a aquest projecte exclusiu que ha comptat, en aquesta ocasió, amb les veus i el talent de Dani Fernández, Belén Aguilera i Ptazeta.

La primera nit va ser a càrrec de Dani Fernández, l’artista manxec que està arrasant amb el seu últim disc ‘Plan Fatal’. En el seu gira nacional per Espanya, Fernández va fer parada en PortAventura World per a complir un somni: és un gran plaer venir aquí amb la banda, passar dos dies i compartir cartell amb aquestes grans companyes.

Aconseguint aixecar al públic del seient des del primer moment, va interpretar alguns dels seus temes més coneguts com a Disparos’ o “Te esperaré toda la vida”, i altres del seu últim treball com ‘Dile a les demás’, “Clima Tropical” o ‘Si tus piernas’.

El dissabte va ser el torn d’una de les veus femenines més prodigioses del panorama musical espanyol, Belén Aguilera. L’artista catalana, juntament amb el seu piano blau i els seus quatre coristes, va aconseguir crear un clima màgic en l’escenari del teatre Stunt Xou del Far West. En el set list no van poder faltar els seus grans hits “La Tirita”, “Camaleón” i ‘Inteligencia emocional’, temes del seu últim disc ‘Superpop’. “Significa molt per a mi ser aquí. MTV i PortAventura World són dues marques que m’han acompanyat sempre; és com tornar a la meva infància”, va confessar Aguilera minuts abans del concert.

L’artista urbana Ptazeta va ser la protagonista de l’última nit. De la mà del seu DJ i productor Juacko, va aconseguir que els assistents ballessin i cantessin a tot pulmó els seus temes, entre ells ‘Ayer la vi’, ‘Criminal’ o ‘Trakatá’. Amb un excel·lent xou per a posar punt i final a un festival tan emocionant, la canària va aprofitar uns segons per a llançar un missatge de respecte i importància de la salut mental: hem de tenir molt de compte amb els comentaris que fem en xarxes; no tothom és tan fort i tots tenim els nostres problemes.

MTV Push és iniciativa d’MTV que, des de 2009 dona suport a cada mes a artistes emergents seleccionats brindant-los l’oportunitat de llançar les seves carreres musicals. Noms tan coneguts com Justin Bieber, Imagini Dragons, Ariana Gran, Selena Gómez, Dua Lipa o Billie Eilish, han estat artistes MTV Push. Ara ha arribat el torn dels artistes espanyols.

Redacció