.

Imatges de les diverses activitats dutes a terme. Fotos: Ajuntament

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell fa un balanç més que satisfactori de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora cada 6 d’abril. Així, pràcticament 150 persones van participar de les activitats organitzades del 4 al 8 d’abril al Passatge de l’Esport, amb tàbata, step, ciclo, TRX i zumba. A més, divendres es va fer una caminada popular de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada al pavelló i amb obsequi per a totes les persones participants.

“La gent ha respost molt bé a la proposta, i el fet de poder dur a terme les activitats a l’aire lliure va ser un gran al·licient, la qual cosa ens encoratja a pensar en pròximes edicions”, exposa la regidora de l’àrea, Judit Fernández.

Val a dir que un dels dies també es va oferir les activitats interiors del pavelló municipal a tota la ciutadania, de forma gratuïta, i entre una cosa i l’altra, “a més de les persones que ja són usuàries del pavelló, vam aconseguir que força gent vingués per primera vegada a conèixer les activitats i serveis d’aquest equipament”, comenta Fernández.

Sota el lema comú ‘Mou la vida’, amb la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física es busca promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar, per això enguany es va idear un complet programa d’activitats “per mostrar el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa al nostre poble, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran”, afegeix la regidora.

Redacció