.

Imatge d’arxiu de la Rambla Jaume I de Cambrils. Foto: Ajuntament

ERC de Cambrils continua carregant contra la decisió de l’actual equip de govern de la localitat de dur a terme com més aviat millor la remodelació de la Rambla Jaume I. En un comunicat de premsa, els republicans critiquen les afectacions de les obres als ciutadans (“el caos regna a la Rambla”) tot i que encara no ha s’ha iniciat la feina.

“La setmana passada -s’afirma a la nota-, la ciutadania i el veïnat de la Rambla Jaume I i els carrers colindants va retirar mobiliari i vehicles de tot el carrer per l’inici de les obres de remodelació malgrat no tenir alteratives suficients d’aparcament”. El dimarts 14 de febrer es va començar a limitar amb tanques la zona central “dificultant la mobilitat dels vianants que circulen per les voreres, amb les tanques i els suports que les sostenen, s’ha reduït encara més el pas de persones, cotxets d’infants i carretons de la compra. Però, una setmana després de tot aquest trasbals les obres encara no han començat i el caos regna a la Rambla Jaume I de Cambrils”.

Des d’ERC es considera que “la mala planificació d’aquest projecte es constata un cop més amb l’inici de les obres. Ara mateix l’escenari és caòtic: tanques fora de lloc mogudes pels mateixos veïns per poder tenir un pas en condicions, contenidors que dificulten la visió i circulació i vehicles aparcats (en paral·lel, en bateria o en contra sentit) quan se suposa que haurien d’estar els carrers tallats. És lògic doncs que veïnat i visitants estiguin empipats”.

“No s’entén com, després d’imposar un calendari exprés per part del Sr. Klein, sense tenir en compte la ciutadania, s’hagin tancat carrers per no fer absolutament res”, etziben els republicans a l’alcalde.

En la mateixa línia es va esment a la celebració, aquest cap de setmana pasat, de la Mitja Marató. “Més de 1.400 esportistes, acompanyants i altres visitants de cap de setmana no han pogut gaudir de la millor imatge vista la manca total de previsió per les restriccions de circulació i d’aparcament per unes no obres aturades abans de començar. Tot aquest escenari es podria haver estalviat. Cotxes mal estacionats, caos circulatori, tanques que dificultaven el pas, entre d’altres. I tot això, al barri del port de Cambrils molt concorregut els caps de setmana de qualsevol època de l’any”, disparen des d’ERC.

Redacció