.

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona obrirà les seves portes dilluns vinent, 27 de desembre, a les 10:30 hores, i ho farà amb total seguretat. En tot moment, al llarg dels 9 dies que l’espai estarà obert, s’adoptaran les mesures sanitàries establertes pel Govern.

Des d’un primer moment, l’organització del Parc ha optat per reduir l’aforament de l’espai més i tot del que recomanen les autoritats sanitàries del país. Així, aquest serà del 65% del total. També s’obligarà a usar mascaretes tant en interiors com exteriors, i s’habilitaran punts d’higiene de les mans a entrades i sortides i a tots i cada un dels tallers. A més, els talleristes i monitors disposaran de productes desinfectants per tal que els infants puguin realitzar les activitats de manera totalment segura.

Pel que fa a les mides, el Parc s’expandeix en dimensions i ocuparà diferents espais. Així, s’ubicaran tallers tant a l’interior del Recinte Firal com a la part exterior davantera i de darrere, i a les dues plantes del Palau de Congressos. D’aquesta manera s’espaien els tallers més que mai perquè es puguin garantir les distàncies de seguretat entre els participants.

L’aforament als tallers estarà controlat, i la seva ubicació al Recinte Firal consistirà en un recorregut tancat i unidireccional. En cas de cues, això facilitarà que siguin en un únic sentit i que no puguin coincidir entre elles.

Venda d’entrades i reserva anticipada

Les entrades per accedir al Parc de Nadal es podran adquirir in situ a la taquilla, que s’ubicarà a l’accés B del Palau de Congressos. També hi haurà disponible una opció online de reserva prèvia a través de la web www.tarraconins.cat.

El públic assistent haurà d’accedir a un Formulari publicat a la pàgina web del club, i omplir les dades necessàries per reservar les entrades. Un cop a taquilla, es faran dues cues: una per compra directa, i una per compra a través de reserva prèvia.

Redacció