.

Imatge de Ferran Torres. Foto: Joan Carles Borrachero

Ferran Torres seguirà vinculat al Club Bàsquet Tarragona un temporada més, en el que serà el seu dotzè any vestint la samarreta del conjunt blau. Per altra banda, el jugador ha anunciat en roda de premsa que aquesta temporada serà la darrera que defensarà els colors del CBT.

Torres es mostra “impacient per començar la temporada i amb moltes ganes de fer un any com l’anterior, però amb millor final”. El 14 del CBT assumirà com cada any la responsabilitat d’ajudar els joves jugadors que pugen a entrenar i jugar amb l’equip que entrena Berni Álvarez: “els intento ajudar en el seu camí cap al primer equip, a la vegada que miro de treure’ls pressió”, confessa.

El jugador ha anunciat també que aquesta serà la darrera temporada que jugarà al CBT. “Aquest serà l’últim any, crec que és el moment de deixar-ho després de dotze temporades al club. Ho intentaré donar tot, estar al nivell dels últims anys i que la gent del Serrallo s’emporti un bon record de mi”.

Amb la renovació del pivot de l’Hospitalet de l’Infant, el club s’assegura la continuïtat d’un dels jugadors més desequil·librants de la categoria.