.

El mag Gerard, presentant avui el seu tastet de màgia. Foto: Tarragona21

La mainada ha estat la protagonista de l’arrencada de les jornades de màgia de La Canonja, lImpossible, que arriba a la 14ena edició, i acompanyada majoritàriament de les seves mares, han omplert la sala d’actes del Castell de Masricart per veure com el mag Gerard ha ofet un tastet de la seva màgia.

El festival se supera de nou enguany i presenta la Gran Gala Internacional de màgia el divendres a les 21 hores i dissabte, la gran novetat a Catalunya, el darrer espectacle del mentalista Anthony Blake. Maribel Roger, de la productora Batall, destacava a la presentació del festival que serà el primer cop que Impossible comptarà amb un espectacle d’un mentalista. “Vigileu el que aquests dies penseu, perquè Blake ho descobrirà”, deia als crios encuriosits.

La Gran Gala oferirà un altre plat fort, aquest divendres, amb els francesos Kenris Murat et Aurélia, el valencià G. Alexander i els catalans Giro i Cia. Presentarà la gala Carlos Adriano i la direcció correrà a càrrec del Mag Gerard. G. Alexander és conegut per les seves aparicions televisives, presentarà un espectacle premiat, un número de manipulació amb un estil fresc i modern.

Nens i nenes, participant de l’arrencada del festival. Foto: Tarragona21

Blake és la gran atracció aquest cap de setmana a La Canonja. Presenta el seu nou espectace, ‘Pensamientos confidenciales’. El punt culminant es produirà quan Blake explori mentalment el futur confidencial del públic. Tots dos espectacles tindran lloc al poliesportiu Josep Canadell i no pas a l’Orfeó Canongí, seu habitual del festival altres anys.

Tots dos espectacles costaran 9 euros cadascun. Blake té una tarifa que no baixa de 20 euros en qualsevol actuació a Barcelona. En aquest sentit, el Patronat Municipal de Cultura ha fet les aportacions perquè “tothom pugui gaudir de la màgia aquests dies i que el preu no en sigui una excusa per no anar-hi”, destacava el regidor de Cultura, Salvador Ferré. Dos espectacles més seran gratuïts.

El festival no s’acaba aquí. Dissabte al matí hi haurà màgia de carrer, gratuïta, amb Carlos Adriana i el seu ‘Pasen y vean’. Serà a les 12 a la plaça Ernest Lluch. Diumenge a les 11:30 i a la sortida de la plaça Ernest Lluch, Hathi, espectacle d’un Centre de Titelles de Lleida molt remarcable. A les 12:30 i a la plaça del Castell, darrera proposta de les jornades, també gratuïta, amb Karlus presentant The Bellboy.

J. Garcia