.

Es tracta d’una trobada de feina que té la finalitat de recollir les necessitats i inquietuds del centre

Es tracta d’una trobada de feina que té la finalitat de recollir les necessitats i inquietuds del centre

 L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el regidor d’Educació, Jaume Sànchez, han acompanyat aquest dijous al migdia el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra, durant la visita institucional que ha realitzat a l’Institut d’Altafulla.

La visita s’ha iniciat a les 13:30h al centre altafullenc amb una reunió de treball del director territorial, que ha estat acompanyat per l’inspector d’Ensenyament, Jordi Fortuny; l’alcalde d’Altafulla i el regidor d’Educació, amb l’equip directiu del centre format pel director José Ramon García; el cap d’estudis, David Gil; la secretària del centre, Begoña Gairín; i la coordinadora pedagògica, Taís Simó.

Aquesta trobada, de seguiment habitual pels diferents centres d’ensenyament, té la finalitat de recollir les necessitats i inquietuds dels docents. En el cas d’Altafulla, la visita del director territorial ha servit per confirmar la mitja jornada de professorat que es destinarà al centre, amb la voluntat de recollir també les necessitats dels joves MENA escolaritzats; i per una altra banda, l’inici dels treballs de reparació d’unes aules afectades per filtracions d’aigua.