.

Viñuales ha instat a l’equip de govern a “fer un front comú amb tots els partits del consistori per defensar la nostra ciutat”. Foto: ACN

El grup municipal de Cs a Tarragona, ha lamentat que “la Generalitat de Catalunya no hagi renovat la concessió als restaurants de la Platja Llarga com són el Tóful i el Lot”. Viñuales ha explicat que “la Generalitat pretén sumar dos edificis més a la llista d’immobles fantasmes a Tarragona”, com són la Residencial, Villablanca o el laboratori Camp Clar.

El portaveu taronja ha afirmat que “estudiaran totes les mesures possibles per salvar un element molt estimat pels tarragonins” i ha afegit que “aquesta decisió ha provocat indignació per les maneres del govern català”.

D’altra banda, ha manifestat la necessitat de denunciar “el continu maltractament de la Generalitat a Tarragona per no donar ús i mantenir tancats equipaments que podrien generar ocupació i millorar l’economia local”.

Finalment, Viñuales ha instat a l’equip de govern a “fer un front comú amb tots els partits del consistori per defensar la nostra ciutat”.