.

La mossegada va perforar els pantalons de la víctima, li va esquinçar la pell del penis i li va causar ferides en el gland i en el prepuci. Imatge d’arxiu. Foto: Sanahuja Miranda Abogados

La màxima clàssica del periodisme diu que la notícia no és que un gos mossegui al carter, sinó que passi a l’inrevès. Doncs una cosa semblant ha passat a Reus, encara que amb matisos molt dolorosos. Segons informa ‘Diari de Tarragona’, un home va etzibar un cop de peu a un gos i l’animal li va esquinçar el penis d’una mossegada, ferida per la qual ha precisat cirurgia de reconstrucció a l’hospital.

L’home, un ciutadà senegalès, va maltractar al gos al carrer Santa Teresa de Reus a la matinada del passat 11 de setembre i l’animal va respondre amb una mossegada, segons una veïna que va presenciar els fets. El gos és propietat d’un dels veïns del carrer i també va mossegar la víctima a la mà quan intentava escapar-se de l’atac.

La mossegada va perforar els pantalons de la víctima, li va esquinçar la pell del penis i li va causar ferides en el gland i en el prepuci.

El SEM va traslladar a l’Hospital de Sant Joan de Reus, però d’allí li van derivar a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, ja que precisava cirurgia de reconstrucció i urologia.