.

 

El dia 4 de febrer va ser instaurat l’any 2000 com a Dia Mundial del Càncer amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i el control d’aquesta malaltia. Des del Col·legi Aura ja fa anys que treballen en aquesta línia, organitzant diferents accions solidàries. Enguany i amb la col·laboració de l’AECC Catalunya contra el Càncer, han tornat a preparar una jornada amb aquest esperit.

Aquest dimecres s’ha dut a terme el tall de cabell solidari, que s’ha convertit en una tradició a l’escola (ja fa tres anys que es realitza). La Perruqueria Cotano i la perruqueria Tremend@s han estat les encarregades de convertir el nostre saló d’actes en una perruqueria per poder fer el tall de cabell a les alumnes que ho han volgut (primària i secundària) de forma totalment gratuïta. Aquestes cabelleres són enviades a l’AECC per a la posterior fabricació de les perruques. Un cop fetes es distribueixen a malalts oncològics que les necessiten.

Després del tall de cabell estava programada una xerrada informativa per a les alumnes de Batxillerat sobre la importància de la prevenció del sol a càrrec de Lourdes Pujals, diplomada en Infermeria i especialitzada en dermatologia. Aquesta xerrada s’ha repetit a les 15.45 h per a mares i alumnes.