.

L’Ibersol CBT està obligat a millorar la imatge que va donar la setmana passada quan van caure derrotats de manera contundent a la pista de l’Arenys Bàsquet.

Aquest diumenge a les 18:00 h, l’Ibersol CBT buscarà a la pista del Barberà Team Values una victòria necessària per a poder escalar posicions a la lliga EBA. Els blaus recuperen a Miahjlo Zvonar, però comptaran encara amb les baixes de David Mesa i Dani Fernández. Amb la tornado de Zvonar, l’Ibersol CBT està obligat a millorar la imatge que va donar la setmana passada quan van caure derrotats de manera contundent a la pista de l’Arenys Bàsquet. L’equip de Berni Álvarez es troba en una mala ratxa que li ha portat a perdre sis dels darrers set partits. Un números que l’equip vol revertir per poder apropar-se a posicions més capdavanteres. Ara mateix, els blaus es troben a la novena posició de la classificació amb sis victòries i set derrotes, per primera vegada des que va començar la temporada, l’Ibersol CBT es troba amb un balança negatiu de victòries i derrotes. El del diumenge serà el primer partit de la segona volta, una bona oportunitat per començar de cero i aconseguir una dinàmica positiva de jocs i resultats.

El Barberà Team Values és el penúltim classificat de la lliga, amb un balanç de només tres victòries i deu derrotes. Tot i aquesta dada, la realitat és que els barcelonins han plantat cara en quasi tots els partits i se’ls han escapat moltes victòries per petites diferències. Sense anar mes lluny, la darrera jornada van perdre de només cinc punts contra Collblanc. De fet, sis de les deu derrotes han succeït per menys de deu punts. Un bon exemple del caràcter competitiu del Barberà va ser el partit disputat al pavelló del Serrallo, els homes de Berni Álvarez es van endur la victòria per només sis punts i el Barberà va arribar al darrer quart per sobre en el marcador. Sergio Guardia és el màxim anotador del partit, amb un números de 11,5 punts per partit, és un jugador amb experiència a la lliga EBA i que assumeix molta responsabilitat en l’atac del seu equip. Olaguibe és la principal referència interior del Barberà, un pivot amb experiència a EBA i LEB Bronze, te una mitjana de 11,5 punts i 4,7 rebots amb un percentatge superior al 50%. Sergi Pérez o Ivan Llull son altres jugadors perillosos per al Ibersol CBT, dos jugadors exterior capaços d’anotar des de lluny i d’atacar la cistella.

Berni Álvarez, entrenador de l’Ibersol CBNT ha valorat el partit de diumenge “Barberà és un equip ben fet, amb un to físic bo. De fet al partit d’anada ens va costar molt poder guanyar”. El tècnic dels blaus també s’ha referit a les claus del partit “és molt important el domini del rebot, ells tenen a un jugador important que domina la pintura i agafa molts rebots, això els permet jugar al seu ritme”. Berni Álvarez ha volgut parlar sobre els jugadors claus del Barberà de cara al partit del diumenge “Sobrepera és un jugador amb molta capacitat per jugar 1×1, o jugadors exteriors com Llull també son perillosos”. Respecte al seu propi equip, Berni Álvarez ha parlat de la importància d’estar bé físicament “incorporem a Misho que físicament encara no està bé, Balkovic i Duch han tornat fa una setmana, això fa que el nostre nivell físic marcarà el ritme del partit”.