.

Huertas, que arriba procedent del CB Salou, retorna d’aquesta manera a l’ADT, on ja va estar la temporada 2015/2016.

L’Associació Deportiva Torreforta ha anunciat el fitxatge de David Huertas per a l’equip sènior de Copa Catalunya. Huertas, que arriba procedent del CB Salou, retorna d’aquesta manera a l’ADT, on ja va estar la temporada 2015/2016 a l’equip que militava llavors a Segona Catalana. Amb aquesta incorporació, la segona d’aquest estiu al club de Ponent, l’equip de Jonathan Quina ja compta amb cinc jugadors confirmats de cara a la nova temporada.

David Huertas, de 32 anys i 1’95 d’alçada, és un jugador que pot ocupar qualsevol de les posicions interiors i que aportarà experiència en un conjunt jove, ja que en la seva trajectòria ha passat per diversos equips de la província com el CBT, el Reus Ploms, el CB Valls i el Reus Deportiu. Fa dues temporades va ser un dels pilars de la gran temporada de l’ADT a Segona Catalana, mentre que el curs passat va disputar 23 partits amb el CB Salou a Copa Catalunya, aconseguint 6,1 punts i 5,3 rebots per matx.

L’entrenador de l’ADT, Jonathan Quina, ha explicat que “David Huertas és un jugador experimentat en la categoria i amb molts anys de bàsquet a les seves esquenes, que aportarà la seva experiència a l’equip”. Quina ha afegit que “a més, ens enriquirà tàcticament el joc, tant en defensa com en atac, alhora que ens donarà presència física a la pintura”. El tècnic tarragoní ha destacat també que “Huertas ens donarà variants en el joc d’atac, ja que pot jugar al pal baix, com també obert”.