.

Imatge del sinistre proporcionada pels Bombers de la Generalitat.

Els bombers han hagut d’excarcerar els pilots dels dos vehicles.

Un xoc frontal al voltant de les 15.00 hores d’aquest diumenge entre una furgoneta i un turisme a l’N-340 al seu pas per Amposta ha acabat amb cinc ferits de diversa consideració i ha obligat a tallar la circulació de la via en ambdós sentits, produint una gran retenció de vehicles, que han estat desviats per la TV-3408 i C-12.

Segons testimonis de l’accident recollits per ‘Ebredigital’, en el moment del xoc el remolc que portava la furgoneta ha passat al davant fent col·lisió amb la part davantera del vehicle. En aquesta furgoneta viatjaven dos persones. L’acompanyant ha estat ferit lleu, mentre el conductor ha estat excarcerat pels bomers i evacuat amb helicòpter. Els testimonis també afirmen que a l’altre turisme, viatjaven tres persones. El conductor també ha hagut de ser excarcerat i traslladat en ambulància, mentre que els altres dos ocupants, un d’ells un xiquet, han pogut sortir pel seu propi peu del vehicle.

Fins al lloc de l’accident s’han traslladat 5 dotacions de Bombers, patrulles dels Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil, així com ambulàncies del Servei d’Emergències Mediques (SEM) i l’helicòpter medicalitzat.