.

Visita dels regidors de Ciutadans a l’avinguda

El regidor de Ciutadans (Cs) a Salou i membre de la comissió d’urbanisme, José A. Susín, ha denunciat “el caos circulatori en el qual ha derivat el projecte de peatonalització de l’avinguda Carles Buigas” davant “l’absència de planificació, previsió i un pla de mobilitat seriós per part de l’equip de govern”, en una visita del Grup Municipal a la zona. En aquest sentit, Susín ha lamentat el ‘modus operandi’ del govern municipal que “novament haurà d’actuar amb nyaps i a destemps”.

El regidor de la formació taronja a Salou ha assegurat que des de Cs “s’aposta per qualsevol pla que dinamitzi i millori l’oferta d’oci, el comerç i la imatge de la ciutat”. No obstant això, ha mostrat la seva preocupació davant “els canvis d’última hora en el recorregut i les parades d’autobusos”, ja que “tot apunta que la falta de planificació de l’equip de govern possiblement acabi en una nova indemnització important a costa de la butxaca dels veïns, en aquest cas per a l’empresa d’autobusos Plana”.

Després de reunir-se amb comerciants i veïns, Susín ha assenyalat també “el descontentament generalitzat davant els danys col·laterals amb els nous problemes d’aparcament”. “Les 65 places blaves d’aparcament de l’avinguda Carles Buigas han desaparegut per convertir-se en 135 places blaves al carrer Barbastre, entre altres”, la qual cosa ha suposat “l’eliminació de l’aparcament gratuït del carrer Barbastre, un dels principals carrers en les quals aparcaven els residents de la zona”, ha explicat.

Finalment, el regidor de Cs ha recordat el cas del carrer Girona. “L’any passat, es va intentar peatonalizar com Carles Buigas” però “davant la falta de previsió i d’un pla de mobilitat seriós, el ‘pla pilot’ va acabar amb el pilot estavellat un mes després”.