.

Una imatge de l'interclubs. Foto: Cedida

Una imatge de l’interclubs. Foto: Cedida

El dissabte, 29 d’abril es va realitzar a les instal·lacions del club Tennis Salou H2O un interclub i minitennis amb el CT Mora d’Ebre. L’esdeveniment esportiu i cultural va comptar amb la participació de la Biblioteca Municipal de Salou, a la qual es va donar la inscripció dels participants, la qual consistia d’un llibre infantil.

La jornada, que va ser un èxit massiu de participació, va incloure activitats de minitennis per als més petits i competició per als més grans, sempre sota l’atenta mirada i supervisió dels entrenadors, tant del Tennis Salou H2O com del CT Mora d’Ebre.

Després de les classes, entrenaments i partits durant el matí, els participants, familiars i entrenadors van menjar al restaurant del club. Després, membres de la Biblioteca Municipal de Salou van organitzar una activitat en la qual es va llegir un conte i van realitzar jocs didàctics.

Per finalitzar la jornada, els jugadors van tornar a les pistes per seguir amb les seves activitats tennístiques i van acabar el dia banyant-se a la piscina climatitzada del club.