.

El camioner, tornant al vehicle després de recriminar el conductor. Foto: Cedida

El camioner, tornant al vehicle després de recriminar el conductor. Foto: Cedida

“Imagino que no tenia un bon dia, però això no justifica la maniobra ni que parés el trànsit durant dos o tres minuts”, explica el Raul Castro, un veí de la Canonja que el passat dimecres va veure com un camió bloquejava la rotonda per on circulava, la que uneix l’autovia Reus-Salou (C-31B) amb la carretera entre Vila-seca i La Pineda (TV-3148), després que el pitessin per saltar-se un ‘Cediu el Pas’.

Segons el Raul, un camió va entrar a la rotonda des de la zona industrial de Vila-seca, sense respectar el senyal de ‘Cediu el Pas’. “Ja el vaig veure amb intencions de sortir i efectivament ho va fer, sense importar-li que altres vehicles, inclòs el meu, circulessin per la rotonda”, explica el Raul, i afegeix: “El vaig pitar per advertir-lo de la maniobra i no només no va frenar, sino que va seguir entrant a la rotonda i, indignat per la pitada, va decidir parar el camió totalment creuat ocupant els dos carrils, paralitzant el trànsit que circulava per la rotonda i el que venia per Tarragona.”

El Raul explica que el conductor va baixar del camió i es va dirigir cap al cotxe del Raul, increpant-lo i cridant-lo. “Em deia que tenia posat l’intermitent a la dreta, com si això li donés dret a sortir. Jo ni tan sols em vagi treure el cinturó de seguretat, i ni molt menys vaig sortir del vehicle. Em vaig limitar a dir-li varies vegades que no digués tonteries i que circulés, que estava paralitzant el trànsit.” Al cap d’uns tres minuts, el conductor “va prosseguir la marxa, sense més”.