.

Una imatge de la festa de comiat de l’any

El nou any va arribar al Morell amb grans dosis d’alegria, il·lusió i bons propòsits però, sobretot, amb el millor ambient gràcies a la gran revetlla de cap d’any organitzada per l’Ajuntament i que reunir més de 600 habitants al Pavelló Municipal.

D’aquests, la meitat va compartir taula en el darrer sopar de l’any, mentre que la posterior revetlla va veure com augmentava encara més l’afluència de públic a la festa. De fet, l’assistència al sopar i posterior ball va superar fins i tot les previsions més optimistes del consistori, que va oferir a tots els assistents un excel·lent menú per al sopar
de gala en una celebració que va continuar amb el ball amenitzat per l’Orquestra Girasol fins ben entrada la matinada.

Grans i petits van gaudir junts de l’última festa de l’any al municipi per donar la benvinguda al 2017. Els que van preferir celebrar-ho fora del Morell van tenir a la seva disposició el ‘Bus del seny’, que va traslladar els seus usuaris fins a Tarragona per tal que poguessin gaudir de la revetlla de cap d’any sense haver de preocupar-se per conduir.

Un cop estrenat el 2017, els morellencs i les morellenques ja es preparen per viure l’esperada visita dels Reis Mags d’Orient. Aquests visitaran El Morell el proper divendres, 5 de gener, a les 18 hores, quan iniciaran la tradicional cavalcada des de l’avingudaCatalunya.

I després de la il·lusionant visita reial, els actes nadalencs al Morell arribaran al seu final el diumenge, 7 de gener, amb la representació del clàssic teatral “Els Pastorets”. A les 18 hores, per només 3€ l’entrada anticipada i 5€ a taquilla –des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle-, el públic assistent gaudirà amb la versió local d’una gran obra que enguany commemora el centenari dels Pastorets de Josep Ma Folch i Torres.