.

El cartell anunciador de la cursa

El cartell anunciador de la cursa

El proper diumenge 20 de novembre es durà a terme la II Canicross de Creixell, amb un recorregut de 6.500 metres. L’hora de sortida serà a les 9 a la zona d’equipaments del carrer Verge del Carme de Creixell.

El material obligtori per a participar-hi haurà d’estar avaluat pels veterinaris per tal que sigui correcte per la salut de l’animal. Per còórer amb el gos és obligatori un arnés, una corretja de tir homologada, un cinturó i un mosquetó d’alliberament ràpid (un mosquetó que en situacions d’emergència permet un alliberament immediat del corredor i la línea de tir amb gossos).

El mateix dia de la cursa es podrà adquirir qualsevol peça de material que faci falta. Si algu per no disposa del material recomanat sortira desde la part de darrera de la cursa, per questions de seguretat.

El recorregut serà de poc més de 6.5 kms, la major part per pistes i corriols. Hi haurà un punt d’avituallament aproximadament a mig recorregut i un altre a l’arribada amb begudes, tant pels gossos com pels corredors.

 

Els horaris són aquests:

7:00h Control veterinari i entrega dels dorsals.

8:30h fi del control veterinari i entrega dels dorsals.

9:00h Sortida del II CANICROSS POPULAR DE CREIXELL Categoria Masculina.

9:01h Sortida del II CANICROSS POPULAR DE CREIXELL Categoria Femenina.

El preu de la inscripció serà de 10€.