.

El cantautor Silivo Álvarez protagonitza aquest dilluns, 8 d’agost, la nova sessió del cicle “Chill-out amb els nostres cantautors”, que cada dilluns del mes d’agost porta a la Biblioteca Pere Anguera una trobada amb un artista local que parla dels seus referents literaris i interpreta diferents peces del seu repertori. El cicle es va iniciar dilluns passat amb el cantautor Fito Luri.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus, que enguany han ampliat horaris i oferta durant el període estiuenc en coordinació amb l’altra biblioteca local, la del Centre de Lectura.

El cicle d’actuacions de “Chill-out amb els nostres cantautors” continua, doncs, amb les següents cites (sempre a partir de les 18:30 h):

Dilluns 8 d’agost: Silvio Álvarez
Dilluns 22 d’agost: Vadó
Dilluns 29 d’agost: Marta Garcia
Aquests artistes comparteixen tertúlia amb el públic assistent i reflexionen sobre els seus vincles i la seva experiència amb la literatura. La conversa es complementa amb la interpretació de temes vinculats a les seves preferències i referents literaris. Aquesta proposta s’estrena aquest estiu a les biblioteques de Reus i els espais de la Biblioteca Pere Anguera serveixen com a escenari d’aquesta original iniciativa.