.

La senyora Mònica Alabart publica un article en aquest mitjà en què parla, entre d’altres temes, de la corrupció del PP. En alguns casos, de forma inexacta i injusta, com en l’acusació a Teo Fuster, exalcalde de Creixell. En aquest cas, el PP de Tarragona va obrir expedient informatiu que, precisament, va servir perquè el senyor Fuster s’expliqués i pogués demostrar que no va ser ni imputat ni condemnat per cap cas de corrupció.

Alejandro Fernández és portaveu del PP a Tarragona

Alejandro Fernández és portaveu del PP a Tarragona

Esquerra Republicana a Tarragona no té cap autoritat moral per donar lliçons a ningú i menys per assenyalar amb el dit algú com el senyor Fuster, que mai ha estat imputat per cap cas de corrupció. En aquest sentit, la senyora Alabart oblida que a les nostres comarques el portaveu del seu partit a la Diputació, el senyor Bigorra, sí que va ser imputat per malversació de fons públics. Així mateix, la senyora Alabart oblida la batalla judicial entre els senyors Pau Ricomà i Eudald Roca per un sou a la Diputació, un dels espectacles més miserables i menys reconfortants que s’han vist a la política tarragona. Un cas que reflecteix el pitjor de la mala política, un cas que sembla ser que a la senyora Alabart no l’escandalitza.

La senyora Alabart, en definitiva, abans de criticar als demés millor que es dediqui a regenerar el seu partit a Tarragona.

PP Tarragona