.

Lleida (14)

El públic de Lleida és fidel a Cambrils i a la Fira Marítima de la Costa Daurada any rere any. I per explicar-los-hi bé les novetats d’enguany, avui ha estat al Club Nàutic Cambrils un grup de periodistes de Lleida, en una trobada amb el Col·legi de Periodistes de LLeida. Tots ells han pogut conèixer el Club, navegar, saber-ne més de la Fira amb una roda de premsa, i finalment, gaudir d’un bon dinar.

Només queden 4 dies per a que comenci la Fira Marítima de la Costa Daurada i la seva organització vol que a ningú se li escapi. Un dels seus públics és el de Lleida i per aquest motiu s’ha convidat avui a un grup de periodistes d’allà.

Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic Cambrils els hi ha donat la benvinguda per tot seguit anar a navegar una estona, per tal de viure en primera persona la nàutica. Han pogut triar entre embarcació a motor i a vela. I cap de les dues els ha decebut. Passada la una del migdia s’ha celebrat una roda de premsa, conduïda per Ramon Vallverdú, vicepresident del Club Nàutic Cambrils; Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils i Ana López, regidora de promoció econòmica.

 

Tots tres han explicat la importància que administració i empresa privada vagin de la mà, per tal que els motors econòmics de la població rutllin a la perfecció i generin els resultats esperats. Camí Mendoza ha assegurat que Cambrils viu de cara al mar i que es fan esforços perque cada vegada aquesta tendència vagi en augment. Amb la Fira es pretén que tothom pugui gaudir de la nàutica a tots els nivells.

La Fira Marítima dóna l’oportunitat de practicar durant quatre dies activitats nàutiques, tant esportives, d’esbarjo, com pesca, de forma gratuïta. A més de conèixer les darreres novetats del sector.

Seran 50 expositors i més de 50 estands, 4 dies i 12 hores diàries d’activitats nàutiques, d’esbarjo i professionals.