.

Copa Espanya La Canonja. Foto: Cedida

Copa Espanya La Canonja. Foto: Cedida

El corredor del RH Polartec Fundación Contador, Alejandro Ropero, ha estat el guanyador de la segona prova e la Copa d’Espanya júnior que s’ha celebrat a La Canonja aquest cap de setmana.

El II Trofeu 15d’abril de La Canonja, s’ha decidit a l’esprint on Ropero s’ha imposat en un grup de vint-i-quatre corredors que han estat els protagonistes del cos central de la cursa.

Ropero ha entrat per davant de Savva Novikov ( Russian Lokosphinx) i David Gijón (Trans-Lujan CC Mollet) a la meta final de La Canonja. Els dos corredors han marcat el mateix temps que el guanyador.

El grup amb vint-i-quatre corredors ha arribat amb diferències d’entre tres i quinze segons de forma partida a la meta final.

La cursa s’ha trencat quan només es portaven disputats cinc quilometres amb l’escapada de Mario López i Raúl De Pablos que ha arribat a tenir tres minuts d’avantatge fins a la pujada al coll d’Alforja que era la primera dificultat de la cursa quan han estat atrapats pel grup

El grup ha atrapat als dos escapats per posteriorment trencar-se i deixar ja la selecció definitiva de vint-i-cinc corredors al cap de la carrera.

A l’ascens al coll de la Teixeta aquest grup també s’ha partit però el reagrupament s’ha produït en el descens del port per fer el recorregut des de Duesaigües i La Canonja convertit en el grup principal.

La prova de La Canonja ha estat la segona de la Copa Espanya Júnior després de l’estrena de Vila-real. Ara la competició anirà fins a Sant Boi el 29 de maig en una altra de les clàssiques que uneix Navàs i Sant Boi de Llobregat.