.

Els Reis d'Orient han arribat a Roda per mar. Foto: Xarxes Socials

Els Reis d’Orient han arribat a Roda per mar. Foto: Xarxes Socials

Els Reis d’Orient han visitat aquesta nit tots els municipis del Tarragonès. Els coets donaven el tret de sortida a les Cavalcades del territori. Els carrers s’han vist plens a vessar de nens i nenes que acompanyats per els més grans demanaven els seus últims desitjos. Tones i tones de caramels s’han repartit entre la canalla.

A Cambrils es van llançar fins 1.000 quilos de caramels. Com a novetat, destaca la incorporació del trenet turístic i la quadriga a la Cavalcada. Són elements que anys enrere ja hi havien participat però amb el pas del temps havien deixat de fer-ho recuperant-se aquest any. La Cavalcada estarà formada per un conjunt de carrosses i cavalls, amb els tres Reis i 98 patges. Cada Rei anirà en una carrossa gran que representa un barri de Cambrils (el Barri Marítim, l’Eixample i la Vila), una carrossa petita i dos cavalls.

A Salou els Reis d’Orient van arribar al port esportiu on els esperaven les seves respectives carrosses. Un cop a terra es van disparar uns coets per tal d’anunciar l’arribada i el començament de la Cavalcada. Abans però, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat per diversos membres del consistori, els va donar la benvinguda i els va fer entrega de la clau màgica de la ciutat per tal de que puguin entrar a totes les cases del municipi. “És una gran il·lusió poder rebre a SM els Reis d’Orient i donar-los la benvinguda a la nostra ciutat en nom dels infants de Salou”, va dir el batlle.

El recorregut que van seguir fins arribar al Teatre Auditori de Salou va estar: des del Port, pujant pel Carrer Barcelona, carrer Carrilet, Carrer Advocat Gallego i fins arribar al TAS on van fer el lliurament dels regals als nens i nenes de Salou.

A Pallaresos van començar el recorregut a les 17,45 h a l’Av. Corts Catalanes, a l’Av. Prats Montlló i a l’AV. Catalunya. A les 18h sas Magestats van arribar a l’Ajuntament on l’alcalde Pep Nolla va fer l’entrega de la clau de la ciutat. El recorregut va continuar pel carrer Jujol fins el carrer Nou de l’Esglèsia on es va fer la tradicional ofrena floral.

A Altafulla i a Roda de Berà els reis van visitar casa per casa als nens per fer-lis entrega dels regals. El Catllar també va viure una intensa nit d’il·lusió i regals on els Reis d’Orient van repartir més de 150 quilos de caramels.

Els Reis d'Orient també han arribat a Catllar. Foto: Cedida

Els Reis d’Orient també han arribat a Catllar. Foto: Cedida