.

Imatge d'arxiu de la Biblioteca de Cambrils.

Imatge d’arxiu de la Biblioteca de Cambrils.

L’any nou ha arribat a la Biblioteca Municipal de Cambrils amb un programa carregat d’activitats per a tots el públics. Aquest mes però, en destaca la sessió especial ‘Entre lletres i imatges’ per celebrar el seu aniversari. Serà el dimecres 20 de gener, a les 18 hores, quan tindrà lloc aquesta celebració de la Biblioteca amb diverses activitats: Rosa Ma Fusté parlarà de la màgia de compartir amb el conte Llana a dojo, el grup de joves de Mitja i Ganxet de Cambrils entregarà el seu regal a la Biblioteca i realitzarà un taller de ganxet (trapillo) i, per acabar, es donaran els Premis als Superlectors del 2015.

A part d’aquesta celebració, durant el mes de gener també destaca l’activitat ‘Storytelling, contes en anglès’, una sessió a càrrec d’alumnes de Grau d’Educació Primària de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Serà els dissabtes 9 i 23 de gener, a les 11 hores, moment en què s’explicaran contes en anglès adreçats a infants entre 7 i 8 anys. L’storytelling sorgeix d’una col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili per desenvolupar projectes d’Aprenentatge Servei i que els estudiants realitzin sessions pràctiques en llengua anglesa.

Per últim, és important destacar també dins les activitats d’aquest mes la tertúlia amb Jordi Ledesma en què a través d’aquesta sessió l’autor comentarà la seva novel·la ‘El diablo en cada esquina’. La trobada tindrà lloc el dilluns 25 de gener, a les 19 hores, i comptarà amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.