.

Una de les activitats es centrarà en treballar la musicoterapia. Foto: Xarxes socials

Una de les activitats es centrarà en treballar la musicoterapia. Foto: Xarxes socials

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca, juntament amb les AMPA de les escoles del municipi, han elaborat la programació d’activitats del Pla Educatiu d’Entorn per a les famílies, per al present curs. Les propostes s’adrecen als pares i mares dels alumnes vila-secans i tenen com a objectiu ajudar-los a millorar el rendiment escolar dels fills i cohesionar i fomentar la convivència cívica i social.

El Pla Educatiu d’Entorn del municipi de Vila-seca engloba activitats adreçades als alumnes, als docents i membres de la comunitat educativa, i a les famílies, i té l’objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l’aprenentatge dels estudiants.

La presentació del Pla Educatiu d’Entorn de Vila-seca tindrà lloc el proper dijous 26 de novembre a les 17.30 h al Centre Cívic i Cultural el Colomí. A continuació, es durà a terme la primera xerrada per a les famílies, sobre l’entorn i el medi natural que la mateixa regidora realitzarà a partir de les 6 de la tarda, i que anirà dirigida a pares, mares i també estarà oberta a tot el professorat i membres de la comunitat educativa.

Les activitats, les quals es realitzaran al llarg de tot el curs, estan vinculades amb la lectura, gestió i fiscalitat de les AMPA, música i aprenentatge, relacions entre pares i fills, noves tecnologies i primers auxilis. A més d’aquestes activitats, les famílies podran gaudir de visites guiades a la Sèquia Major i al Parc de la Torre d’en Dolça.

Totes les activitats són gratuïtes, i la inscripció es durà a terme uns dies abans de cada activitat, amb una butlleta que els serà lliurada als infants a l’escola i que els pares hauran d’emplenar i retornar indicant, si escau, la necessitat de servei gratuït d’acollida per als infants.

El Pla Educatiu d’Entorn facilita el compromís personal dels pares amb la formació, creixement i desenvolupament dels infants.

tríptic PEE famílies